Clicky
Sotilastorpantien omakotitalot

Omakotitalon rauhaa Espoon Lintuvaarassa

Sikla rakentaa kahden omakotitalon kokonaisuuden Espoon Lintuvaaraan. Kokonaishintaan kuuluu tontti ja talo sekä erillinen autokatos/varastorakennus. Kaikki tämä rakennetaan turvallisesti yhdellä sopimuksella, ja varainsiirtoveron maksat vain tontin osuudesta.

Talot valmistuvat kesällä 2018.

 

  • Kauppa 1 km
  • Koulu 700 m
  • Pysäkki 300 m
  • Päiväkoti 700 m

Tilava, laadukas ja toimiva koti

2-kerroksiset 132-neliöiset kodit ovat tilavia, laadukkaita ja toimivia -  kaikki kodikkaassa hengessä tehokkaasti toteutettuna. Asumisviihtyvyyttä lisää varaava Tulikivi-takka ja vesikiertoinen lattialämmitys liitettynä energiatehokkaaseen maalämpöön. Taloissa on avarat tilat, joissa viihtyy isommallakin porukalla.

Kun toimit nopeasti, pääset itse vaikuttamaan jokaiseen yksityiskohtaan. Saat valita omat materiaalit Puustellin ja Värisilmän valikoimista ammattilaisen avustuksella.

Palvelut ja harrastusmahdollisuudet lähellä

Aivan kävelyetäisyyden päässä sijaitsevat kaupat, koulut, kirjasto ja päiväkodit. Kauppakeskus Sello sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. Alueella on myös loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Leppävaaran urheiluhalli, jalkapallohalli, Energia Areena ja Myyrmäen urheilupuisto sijaitsevat parin kilometrin päässä.

 

Asunnot ja hinnat
Selaa asuntoja

Sotilastorpantie 7 A

132m2
5h+k+s
Myyntihinta 539 000 € Velaton hinta 539 000 € Varaustilanne Myynnissä

Ota yhteyttä

Kalle Kolehmainen
myyntiedustaja
kalle.kolehmainen@sikla.fi
040 1702 939
Sotilastorpantie 7, 02680 Espoo
Kerros
Asunto
Huoneisto
Pinta-ala
Kauppahinta €
Velaton myyntihinta €
Varaustilanne
Asunto A
Huoneisto5h+k+s
Pinta-ala132 m2
Kauppahinta €539 000
Velaton hinta €539 000
VaraustilanneTee varaus →
Asunto B
Huoneisto5h+k+s
Pinta-ala132 m2
Kauppahinta €549 000
Velaton hinta €549 000
VaraustilanneVarattu →
Satoja koteja ja tyytyväisiä asiakkaita!

Olemme rakentaneet satoja koteja pääkaupunkiseudun, Oulun ja Pirkanmaan talousalueille sekä muualle Suomeen. Toimimme lähellä asiakasta ja tapamme toimia varmistaa, että kodistasi tulee juuri sellainen kuin haluat. Tyytyväisten asiakkaiden joukko kasvaa päivä päivältä!

"Rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista"

Kurkelan perhe on omien sanojensa mukaan erittäin tyytyväinen valmiiseen kokonaisuuteen. Kodista tuli juuri sellainen kuin he olivat ajatelleetkin. Siklatalojen asiakaspalvelu saa perheeltä kiitettävän arvosanan.  

– Ehdottomasti isoin hyöty Siklatalojen valinnassa oli se, että rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista siitä, että sujuuko tämä. Olimme koko projektin ajan luottavaisin mielin. Talo on alusta loppuun asti hyvin tehty, Lauri kiittelee.

– Kun Siklatalojen kanssa teet kaupat, niin tiedät tasan tarkkaan mitä saat ja millä hinnalla!

Lue lisää asiakaskokemuksia täältä!

Ota yhteys myyjään

Kalle Kolehmainen myyntiedustaja kalle.kolehmainen@sikla.fi 040 1702 939