Clicky

Yhdellä sopimuksella uuteen kotiin!

Siklatalot on yksilöllisten kotien rakentamiseen erikoistunut palveluyritys. Palveluihimme kuuluvat valmis SiklaTalomallisto ja Sikla suunnittelupalvelu, jossa koti rakennetaan sinun toiveittesi pohjalta – ja se käy yhtä vaivattomasti kuin käytetyn ostaminen! Rakennamme malliston mukaisia taloja ja koteja yksilöllisistä suunnitelmista haluttuun valmiuteen aina Täysvalmiiksi saakka. Täysvalmis on markkinoiden laajin toimitussisältö!

Talomallisto

Sikla Talomallisto sisältää valikoiman arkkitehtien suunnittelemia ainutlaatuisia koteja, joissa pienimmätkin yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja. Mallistossamme on vakiomalleja, jotka ovat täydellisen räätälöitävissä tarpeittesi ja haaveittesi mukaan.

Module

Module

Harmoninen ja moderni Module-mallisto sopii erityisesti käytännöllisyyttä arvostavan perheen asumistarpeisiin.

Sikla

Sikla

Sikla-talomallistosta löytyy tilavasta kodista haaveilevalle perheelle mieleisiä malleja, joissa on selkeä ja käytännöllinen tilajako.

ARKi

ARKi

ARKi on sujuvaa arkea arvostavalle perheelle suunniteltu talomallisto, jonka tilaratkaisut tuovat käytännöllisyyttä perheen elämään.

Nettimallisto

Nettimallisto

Nettimallistossamme on esittelyssä Siklatalojen suosituimpia tilaratkaisuja ja julkisivuja.

Talopankki

Talopankissa näet toteuttamiamme yksilöllisiä koteja ja niiden malleja. Samalla tarkuudella suunnittelutiimimme luonnostelee talosi ennen rakentamista, joten näet tarkalleen miltä tuleva kotisi näyttää ulkoa ja sisältä. Me Siklataloilla olemme valmiita suunnittelemaan sinun unelmasi!